Om os

Nordens nye varemærke

For alle skandinaviske jægere og friluftselskere.

VORES HISTORIE

ERFARING SINCE 1991

Bag varemærke Nordhunt står jægere og friluftsmennesker fra Jaguargruppen, Nordens største uafhængige indkøbskæde for jagt og friluftsliv. Med over 25 års erfaring inden for testning af det udstyr, der allerede findes på markedet, vælger vi nu at lancere vores eget varemærke.

I alle de år, vi har arbejdet i branchen, er vi konstant stødt på samme dilemma: spørgsmålet om, hvorvidt produktet lever op til den funktion og kvalitet, det lover. Vi vil have, at vores kunder skal kunne finde alt, de har brug for til deres eventyr, hos os uden at være nødt til at tænke på, om kvaliteten er tilstrækkeligt god, eller om produktet lever op til det, det lover. Her kom ideen til Nordhunt.

VORES VISION

KVALITET FOR PENGENE

Nordhunt er ganske enkelt bedre udstyr til gode priser. Allerede til sommer dukker de første produkter op i Jaguargruppens butikker, og inden for et stykke tid regner vi med at kunne tilbyde et komplet sortiment. Nordhunts produkter er udvalgt og godkendt af erfarne skandinaviske jægere og skytter, der stiller høje krav til kvalitet og funktion. Produkterne er tilpasset til at kunne klare det varierende skandinaviske klima og modstå store belastninger. Kort og godt: Vi har sammensat et bredt sortiment af god kvalitet og funktion, der passer til jægere, friluftsmennesker og alle andre, der elsker at være udendørs.

FAQ

Hvor kan jeg købe Nordhunt-produkter?

Nordhunts produkter fås i Jaguargruppens butikker.

Hvordan kontakter jeg Nordhunt?

Spørgsmål vedrørende Nordhunt produkter henvises til Jaguargruppens jagt- og outdoorbutikker. Kontakt din lokale forhandler, hvis du har spørgsmål. Find din nærmeste forhandler her.